ONS VAK GAAT OVER MENSEN

 In Blog

Het is zomaar een maandagochtend wanneer de deur van de praktijk open gaat en de eerste cliënt van de dag haar entree maakt. Zaten we net nog in een gesprek over onze (klein)kinderen, is dat direct geparkeerd voor een later moment. Nu even alle aandacht voor de mevrouw die zonet onze receptie binnen kwam. “Goedemorgen mevrouw, hoe gaat het met u?”

Wat volgt is een persoonlijk verhaal over een van haar volwassen kinderen. Gewoon iets uit het leven, dingen die velen van ons beleven. Een  luisterend oor en een beetje medemenselijkheid is soms alles wat er nodig is om er gewoon even voor iemand te zijn. Wij vinden het heel belangrijk om dat momentje te hebben voor de mensen die onze praktijk bezoeken.

“Een stimulans om ons werk met passie te blijven doen”

Wij ontvangen onze cliënten en begeleiden hen naar de behandelkamer. Daar assisteren wij, samen met onze collega Claudia, onze tandarts, Dr. Monjezi, bij de behandeling. Alles in een sfeer die onze cliënten ten goede komt. Wanneer wij het gevoel krijgen dat mensen tevreden vertrekken dan vinden wij dat ook prettig. Dat is voor ons een stimulans om ons werk met passie te blijven doen.

Vanuit onze liefde voor het vak komt ook ons idee om van tijd tot tijd en blog te schrijven over onze tandartspraktijk. Dit korte Blog is de eerste van een reeks verhalen over ons werk, ons bedrijf en onze passie. Indien u inschrijft voor onze nieuwsbrief ontvangt u vanzelf een uitnodiging om nieuwste blogs te lezen wanneer zij online staan.

Willemein en Lonneke van den Heuvel
Tandheelkundig Centrum Moordrecht